Rumored Buzz on خواص عناب چیست

در اردن، لبنان و دیگر کشور های خاورمیانه، میوه عناب تازه و خشک به عنوان یک میان وعده یا همراه با یک دسر بعد از غذا مصرف می شود.

از هرکدام ۵ گرم در یک لیتر آب به مدت ۱۰ دقیقه جوشانده صاف کنید و روزی سه فنجان میل کنید.

یک شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + کشمش + خرما از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی ۳ فنجان میل شود.

علاوه بر این، یک مطالعه روی موش‌ها نشان داده که عصاره میوه عناب ممکن است اثرات برخی از داروهای تشنج، ازجمله فنی‌توئین، فنوباربیتون و کاربامازپین را تقویت کند.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

مقادیر بالای پتاسیم موجود در عناب به بهبود عملکرد رگ‌های خونی کمک کرده، باعث کاهش عناب فشار خون بالا می‌شود و به این ترتیب خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

عناب تازه و خشک هر دو از منابع بسیار خوب برای تامین ویتامین ث هستند. صد گرم عناب تازه حدود ۶۹ میلی‌گرم ویتامین ث دارد که ۱۱۵ درصد یعنی بیش از میزان مصرف توصیه شده در روز است.

یک مطالعه ی دیگر در دانشگاه کامبریا نشان می دهد که عناب خطر متاستاز سلول های سرطانی را کاهش داده و حتی باعث مرگ سلول های سرطانی می شود.

در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است.

امروزه این‌کار را به‌شیوه صنعتی و با دستگاه‌های میوه خشک‌کن نیز انجام می‌دهند.

میوه عناب تازه و خشک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه عناب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و احتمال تجمع سموم در روده ها را کاهش می دهد.

مصرف روزانه چند عدد عناب می‌تواند باعث تنظیم گردش خون شود، چراکه عناب برای تغذیه خون معروف است.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله خاصیت عناب برای سرماخوردگی را بخوانید تا بیشتر به نقش این میوه برای درمان سرماخوردگی پی ببرید.

این اثر آنتی اکسیدانی می‌‌تواند به جلوگیری از تعداد زیادی از بیماری‌ها کمک کند و همچنین استرس سیستم ایمنی و لنفاوی را کاهش می‌دهد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *